torstai 11. lokakuuta 2012

Terveisiä kameran takaa

Tässä matkaseuraa. Edessä Anna ja Elisa, jotka majoittuvat ja työskentelevät kanssani House of Gracessa, takana Sini ja Mari, jotka ovat Mampongissa ja joita nähdään välillä viikonloppuisin.

Kuva Mampongin reissulta. Mutta kotoakin näkymät ovat tosi kivat, sillä House of Grace sijaitsee rinteessä, niin ettei kotiin pääse hikoilematta.

Obroni obroni! Lapset tykkäävät tulla moikkaamaan valkoisia ja erityisesti kamerat saavat heidät villiintymään (tässä harvinainen kuva, jossa lapset eivät tungeksi linssin edessä). Nämäkin lapset juoksivat jo kaukaa meitä kohti puukeppejään heiluttaen.

Sähkökatkokset ovat tosiaan ihan arkea täällä. Pitää muistaa pitää akut ladattuina ja otsalamppu helposti löydettävissä...

Fashion weekin hattutarjontaa
Sano "Fashion"!
Letkis. Nämä ovat meidän koulun lapsia ja Cynthia-opettaja (perjantaisin suurimmalla osalla ei ole koulupukua, mutta eturivissä nuo  sini-valkoruudulliset yhdellä tytöllä ja yhdellä pojalla ovat)

Tässä oli nyt vähän näitä kauan odotettuja visuaalisia terveisiä Afrikasta. Nähtävää ja koettavaa on paljon ja monesti tulee pysähdyttyä katsomaan ja nauttimaan tästä miljööstä (ja jossain vaiheessa maltan varmasti enemmänkin piiloutua kameran taakse, mutta nyt vielä haluan itse kokea nämä asiat ja näkymät). Pidän itseäni etuoikeutettuna, kun saan tämän syksyn elää arkeani näin erilaisessa paikassa kuin yleensä (ja kuin te muut!).
Tätä reissua kelpaa sitten kiikkustuolissa muistella (täytyy siis kaivaa keinutuoli varastosta, ettei tarvitse odottaa vanhuuteen asti ;)).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti